Drift- og økonomistyring

Herlin Consulting er specialiseret i opbygning og udvikling af drifts- og økonomistyringsprocedurer i små og store professionelle køkkener. Vi har en masse viden og erfaring indenfor It-styringsprogrammer samt manuel styring. Vi er specialiseret i bl.a. Master Cater System, men kan også rådgive indenfor andre produktionsstyringsprogrammer. Vi ved at hver enkelt kunde har eget system, egne procedurer og rutiner. Projekter foregår derfor altid i tæt samarbejde med kunden, så vi sikrer os at det helt rigtige resultat opnås.

Uanset om der ønskes hjælp til dele af driftstyringen eller om det er en total gennemgang, kan vi bistå i udviklingen og implementeringen af et nyt system og nye procedurer. Vores kunder findes i alle områder af branchen. Fra skolekantiner, og daginstitutionskøkkener til hospitalskøkkener og storkøkkener der producere til plejehjem og ældre hjemmeboende borgere.

Overvejer i at optimere jeres drift igennem et nyt it-styringssystem, eller trænger jeres nuværende til en gennemgang. Hos Herlin Consulting kan vi hjælpe jer med at finde det system der passer bedst til jeres behov.

 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til hvordan i kan optimere jeres produktion. Kontakt os her